Feesten en partijen

Wij beschikken over diverse sfeervolle zalen die uitzicht hebben over het mooie polderlandschap. Door de stijlvolle aankleding en flexibele wanden zijn de zalen geschikt voor uiteenlopende evenementen zoals feesten, recepties en bruiloften met een maximum capaciteit van 300 personen. Tevens bieden wij een ruime gratis parkeergelegenheid aan.

Mogelijkheden

Wij kunnen u diverse mogelijkheden aanbieden, bijvoorbeeld: ontvangst met champagne of juist met koffie en gebak, heerlijke huisgemaakte hapjes tijdens uw evenement, een aankleding van de zalen naar keuze en na uw evenement overnachten in een van onze luxe hotelkamers. Ook  is er de mogelijkheid om binnen een springkussen te plaatsen!

Onbezorgd genieten

De ervaring, gastvrijheid en servicegerichte instelling van onze vriendelijke medewerkers staan garant voor een uitstekend verloop van ieder evenement. Uw programma kan geheel naar eigen wens worden ingevuld. Laat uw feest of partij geheel verzorgen door onze ervaren medewerkers en zorg ervoor dat u zelf onbezorgd kunt genieten. Kavel II is de ideale gastheer voor uw feestelijke evenement.

Voor meer informatie kijk verder op deze website of neem vrijblijvend contact op.