Baanstatus

Baan open

Baanlayout

Hole 1: Een par 3 baan: recht slaan is op deze baan van essentieel belang. Wel een mooie hole om even warm te draaien.

Hole 2: Een par 4 baan: links water en out of bounds, rechts  een vijver met daarachter een bunker.

Hole 3: Een par 4 baan: er loopt zowel een sloot overdwars de fairway als ook een sloot evenwijdig aan de fairway en mondt uit in een vijver. De green wordt mooi beschermd door de bunkers en het water.

Hole 4: Een par 3 baan: Een uitstekende kans voor “Hole in one”. par 3. Overdwars loopt hier ook een sloot op een lastige afstand.

Hole 5: Een par 4 baan: de langste hole van de baan.  Altijd aanwezige wind, meestal uit het westen, De bal waait vaak in de rough. Een mooie smalle hole met grote green.

Hole 6: Een par 3 baan: de kortste hole van de baan. Na de lange slagen van hole 5 nu ingehouden slaan voor birdie of par.

Hole 7: Een par 4 baan: mooie lange hole met de green op een eiland. Op driver afstand twee bunkers, waardoor een mooie uitdagende hole.

Hole 8:Een par 3 baan: Niet  een bijzonder moeilijke hole. De green heeft hoogte verschillen.

Hole 9: Een par 4 baan: richting clubhuis. Er moet twee maal over water geslagen worden. Indien te veel naar links rough en water, indien te veel naar rechts lastig de green aan te spelen door water, bunker en rough. Een green met hoogte verschil.

Hole layout

Hole 1

Hole 2

Hole 3

Hole 4

Hole 5

Hole 6

Hole 7

Hole 8

Hole 9