Footgolf

 

De entourage van een golfbaan waar je de holes niet bespeelt met je golfclub maar met je voeten.
Op de golfbaan liggen de holes al voor uw klaar met maar liefst een hole met een diameter van 53 cm.

Leuk als bedrijfsuitje, teambuilding, familiedag, kinderfeesten of ontspanning met vrienden en vriendinnen. Dit al dan niet in combinatie met een lunch, diner, hapje en een drankje of een vergaderarrangement. Een leuk uitje waar u lekker sportief bezig bent, maar toch alles op een rustig tempo kunt uitvoeren. Geen onnodige zweetdruppels dus.

Een eerste kennismaking met deze sport is het volgen van een korte theoretische uitleg, maar daarna snel de golfbaan op. Een mooie sportieve mix tussen golfen en voetbal.

Footgolf (60 minuten)

Deze 1 uur durende footgolf ronde bestaat uit:

  • Ontvangst met eenmaal koffie of thee
  • Theoretische uitleg door een enthousiaste medewerker van de golfbaan
  • 9 holes footgolfen

Op de aftrapplaats zullen de voetballen al voor u klaarliggen. Je kunt je score op de speciale footgolf scorekaarten bijhouden zodat aan het eind van de ronde onder het genot van een eventueel drankje de winnaar bekent kan worden gemaakt.

Prijs: € 25,- per persoon. Minimaal 15 personen.

De kosten zijn inclusief voetballen, voorbereiding en materiaal.

Nog gezellig een hapje eten voor of na deze inspanning? De volgende arrangementen zijn voor u samengesteld. Natuurlijk is het ook mogelijk om een arrangement op maat voor u te maken.

Vanaf 30 personen is het ook mogelijk om een shotgun wedstrijd te houden.
Dit is alleen mogelijk in combinatie met een lunch, diner of een BBQ.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. U kunt ons bereiken via info@kavel2.nl of telefonisch 0299-415012.