Baanstatus

Baan open

Introductie

De Golfclub Kavel II Beemster werd in 2004 opgericht (als Golfvereniging Beemster) en is sindsdien gevestigd op het complex van de ‘Golfbaan Kavel II Beemster‘, gelegen Volgerweg 42 te Beemster. De Golfclub maakt gebruik van de voorzieningen en faciliteiten van de ‘Golfbaan Kavel II Beemster’, zoals de golfbaan, het restaurant en de verschillende lokaliteiten, de indoor- en outdoor oefenrange, de bestuurskamer, enz. Op dit complex is ook de Golfschool Kavel II gevestigd, welke tevens de golfshop exploiteert.

De Golfclub is de enige in de Beemster gevestigde golfclub, de leden van de Club komen vanuit de hele regio en ook van daar buiten.

Het Bestuur van de Golfclub wordt ondersteund door een aantal zeer actieve commissies die voor een gevarieerde activiteitenagenda zorgen met vele q-wedstrijden en gezelligheidswedstrijden. Ook  wordt met een aantal teams deelgenomen aan de jaarlijkse NGF-Competitie.

Golfclub Kavel II Beemster is er op gericht elk speelniveau op een plezierige en ontspannende manier tot haar recht te doen komen, waarbij gastvrijheid en gezelligheid hoog in het vaandel staan. “Vrijheid blijheid”, uiteraard met in acht name van de golfregels en golfetiquette. Mocht uw interesse gewekt zijn, schroom dan niet om contact op te nemen!
Emailadres:secretariaat@golfclubkavel2.nl

JEUGD

Jong geleerd is oud gedaan. Vele professionele golfspelers zijn al op jonge leeftijd begonnen met golf. Vandaag de dag spelen zij in vele internationale toernooien.

Binnen onze Golfclub is een grote groep jeugdige spelers die worden begeleid door de professionals van de golfschool. Elke zondag oefenen zijn hun golfspel en worden er steeds beter is. Lees hier meer over jeugdgolf bij Golfclub Kavel II Beemster

DAMES

De woensdagochtend is voor de dames van Golfclub Kavel II Beemster. Een gezellige 9-holes wedstrijd. Regelmatig wordt er voorafgaand aan de wedstrijd voor deze dames een groepstraining gegeven onder leiding van een golfprofessional waaraan de dames kunnen deelnemen.

Senioren

Ook bij de senioren is de golfsport zeer populair. Binnen de vereniging is een grote groep senioren die wekelijks met elkaar spelen.