Baanstatus

Baan open

Lustrum

Lustrum hoofdfoto

Het zonnetje was prima aanwezig om het 3e Lustrum van Kavel II te vieren op onze mooie golfbaan.
De lustrumcommissie had alles uit de (prijzen) kast gehaald om deze dag tot een succes te maken, wat dik gelukt is, chapeau, gewoon fantastisch.
De dag begon met de jeugdleden, oefenen o.a. in de waterbak en bunker en moeilijke opdrachten uitvoeren. Het fanatisme spatte er vanaf. Als afsluiting een lekker patatje.

Lustrum jeugd

In de middag ging het voor de seniorleden los: sjoelen, wasautomaat raken, bunker slagen, chippen, ook uit de waterbak slaan en er was een totaal andere baan uitgelegd dan dat we gewend waren, lol alom.
Een haringkar en lekkere wijn stonden bij de afslag van hole 8 te wachten en met deze versnaperingen konden de spelers weer verder.
Na een kleine 4½ uur kon de commissie alle spelers een glaasje champagne aanbieden, wat gretig werd genuttigd en konden zij de punten gaan tellen.
Wat hebben de baan officials zich uitgesloofd om dit voor elkaar te krijgen, helemaal fantastisch.

Ik zat met John Flanagan, Pieter Engels (de prijs werd in ontvangst genomen door zijn dochter Petra) en Nico de Waal in de winnende Flight, maar ik denk (dat bleek achteraf) dat wij de basis hebben gelegd bij het wasmachine raken, daar hebben wij de flight die op de tweede plaats eindigde, te weten: de dames Karin Foppen, Anneke Wijker, Karin Streefkerk en Saskia van der Ven, zo uit hun spel gehaald met ons juichen als we weer een keer de was- afwas machines raakten dat zij daardoor misschien een putje of 10 hebben gemist.
De derde plaats was voor Joke Hutzezon, Olga Blom en Jan Kooij.

Lustrum winnaars

Tijdens de BBQ zijn er nog sprekers aan bod gekomen, voorzitter Arnold gaf ons les in de historie van de club wat hier ongeveer op neer kwam, van aardappeltelers tot golfbaaneigenaren met de verschillende namen die wij inmiddels voor alle faciliteiten op onze baan hebben gehad. Geniaal.
Na de BBQ konden de voetjes van de vloer en een drankje worden genuttigd en gezellig gekletst.

Ik wil vanaf deze plaats de Gebr. Jonk, het bestuur, de Lustrumcommissie, de koks, het bedienend personeel, de DJ en alle anderen die deze dag tot een groot succes hebben gemaakt en de leden die aanwezig waren, hartelijk bedanken voor deze top dag.
GEWELDIG, op naar de 20 jaar.

Jaap Muts

Lustrum coll.1

Lustrum coll.2